Doctor Florin Băcanu

Dr. Florin Băcanu, medic primar oncolog, este unul dintre cei mai respectați oncologi din România cu mai mult de 20,000 de pacienți oncologici tratați până în prezent în cei 37 de ani de experiență în domeniul Oncologiei Medicale. Este Vicepreședintele al Societății Române de Oncologie – filiala București. și  Vicepreședinte al Comisiei de Oncologie a Direcției Sanitare a Municipiului București. Dr.

Băcanu este de asemenea membru în Comitetul Director al Societății Naționale de Oncologie Medicală din România și și co-organizatoarul Simpozionului de Oncologie Translațională STOP Cancer România împreună cu Dr. Adina Croitoru și Dr. Doru Paul. Oferă consultaţii de specialitate în Cabinetul Medical Individual situat la etajul 2 al Policlinicii Povernei, și în cadrul spitalului Sanador.

Dr. Băcanu este membru al Societății Americane de Oncologie Clinică (ASCO), Societății Europene de Oncologie (ESMO), al Societății Nationale de Oncologie Medicala din Romania (SNOMR) și al Colegiului Medicilor din România.

(Visited 265 times, 1 visits today)