Doctor Doru Paul

Dr. Paul este absolvent al Facultății de Medicină Generală a Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București (1993).

În perioada 1993-1996 și-a continuat studiile în Franța, la Paris. Competențele dobândite în Franța includ: diplomă universitară de Oncologie Medicală a Universității Paris VII și masterat la Institutul Curie, Paris în Biologia Îmbătrânirii. Specializările clinice obținute în Statele Unite ale Americii sunt: Medicină Internă, Hematologie, Oncologie Medicală si Îngrijiri Paliative.

În prezent, este Profesor Asociat la Weill College of Cornell University. Dr. Doru Paul este de asemenea editorul pentru oncologie al revistelor Molecular Medicine și Laryngoscope. Dr Doru Paul este membru al Societății Americane de Oncologie Clinică (ASCO), Societătii Americane de Hematologie (ASH), Societătii Americane de Studiu al Cancerului (AACR), Academiei de Științe din New York (New York Academy of Science), Societății Europene de Oncologie (ESMO), al Societății Nationale de Oncologie Medicală din Romania (SNOMR) și al Colegiului Medicilor din România. Împreună cu Dr. Adina Croitoru si Dr. Florin Băcanu este coordonatorul proiectului STOP Cancer România.

(Visited 268 times, 1 visits today)