Despre noi

Despre “Întâlnirile STOP cancer”

Cancerul este cea mai devastatoare boală a secolului XXI.

Din momentul diagnosticului, pacienții cu cancer și familiile lor se confruntă cu o mulțime de informații complexe, unele contradictorii.

Menirea emisiunii ”Întâlnirile STOP CANCER” este de a oferi pacienților cu cancer și familiilor acestora accesul la informații de ultimă oră privind factorii de risc,  simptomele, diagnosticul, tratamentul și prognosticul a sute de boli diferite pe care le numim “cancer”. Mulți din pacienții români descoperă boala în stadiu avansat, când din păcate, multe forme de cancer sunt incurabile. Din acest motiv, prevenirea și informarea asupra cancerului este o datorie morală și unul dintre rolurile esențiale ale medicului.

Materialele prezente pe site-ul „STOPCANCERTV.RO” au scopul de informare a pacienților cu cancer și a familiilor acestora. Subiectele abordate sunt: prevenția și diagnosticul precoce al cancerului, tratamentele disponibile în diferite tipuri de cancer și efectele lor secundare, precum si prognosticul asociat diferitelor stadii ale bolii. Aici veți găsi, deasemenea, și o listă adusă la zi a studiilor clinice oncologice din România.

Diagnosticarea precoce și tratamentul oncologic personalizat permit vindecarea în multe tipuri de cancer printr-o strategie terapeutică corectă.

Sperăm ca această nouă platformă educațională să optimizeze diagnosticul precoce al cancerului cât și prognosticul și calitatea vieții pacienților oncologici.

Echipa noastră medicală este alcătuită din profesioniști oncologi cu mai multe decenii de experiență, iar Corina Negrea, moderatoarea emisiunii, este printre cele mai respectate jurnaliste de știință din România.  Intenționăm ca emisiunea  ”Întâlnirile STOP CANCER” să demistifice cancerul și să ducă la o mai bună comunicare și colaborare între toți cei care ne confruntăm zilnic, ca medici, sau ca pacienți, cu această boală dificilă.

Pentru intrebari va invitam sa ne scrieti la: info@stopcancertv.ro

Organizatorii emisiunii Stop Cancer TV:

(Visited 389 times, 1 visits today)